Association francophone d'aide à la recherche d’emploi au Japon

Paulsen International

Suivre

Cette entreprise n'a pas de postes à pourvoir

Paulsen International

About Us

Så det gör ingen stor skillnad, men ibland finns det en skillnad: om en fråga inte är menad på det sätt som någon tänkte, kommer det svaret inte att fungera heller. Hur som helst, dessa typer av « lösningar » är bara det: « lösningar », precis som din lösning på hela pussel kallades « leksakbil ». Det finns inget behov för mig att förklara mig eftersom du redan vet allt om Scrabble ändå, så du måste ha insett hur svårt det är att komma med « lösningar » som det.

(Det är så det ser ut i alla fall.) Så, ja, vi vet om dina knep nu, och det bästa skulle vara om du slutar försöka dölja dem och gör det bara för att låta oss veta hur mycket du verkligen har att skryta om. Så vi båda vet att du inte är seriös (eller borde jag kalla det: « önskvärd ») på något sätt när du kommer med alla dessa lösningar på våra frågor – särskilt för att de är så oproduktiva. Och kanske vet du också vad det betyder när folk säger saker som « Det kommer att vara roligt om han får sina sista poäng när motståndarna får de sista poängen, men det kommer inte att hända eftersom han redan har nått sina sista poäng » när han hänvisar till något.

Be en spelare att gissa vilket kort som är ansikte mot ansikte Tilt uppstår när du utför en av följande åtgärder: Be en spelare att läsa kortet, och berätta sedan vad det är. Om du måste spela en hand mindre ofta eftersom du redan har hela stacken eller du spelar med en lägre stack, se till att du är bekväm att ringa på svagare händer samtidigt som du är försiktig med dina starkare händer.

Få dina motståndare på tilt. Det finns en anledning till det: det är mycket lättare att förlora små mängder pengar än stora. Starta med en liten summa pengar. Om du är ny på online poker, du förmodligen inte vill riskera allt, så börja med en liten summa pengar. Den första regeln i online poker hands är att börja små. Men du är också på det « på egen hand », till skillnad från Candyland och några andra liknande spel, som Jokertown eller « Amerkah ».

Det betyder att din egen tur oftast bestämmer hur spelet utvecklas, och du lär dig mycket om strategi samtidigt som du kan interagera med vänner som spelar annorlunda än dig. En av de viktigaste färdigheterna du behöver lära dig är att bluffa och höja. Det enkla sättet att titta på det är att om du är uppvuxen måste du bluffa, och bluff betyder att spela med ett mycket lågt par. Problemet med att spela i ett privat pokerrum är att du inte får använda några bonusar eller gratis marker.

Galerie Photos